STOER - keramiek    kunstproduct.nl

 
 

Mijn naam is Ria Smid. 


Waarom ik mijn creatieve ‘kop’ volg, is omdat ik er blij van word. Heel simpel. En de wereld om me heen is hierdoor vrolijker. Blije mensen en positieve gedachten en energie is (mij) heel wat waard.


Ik heb een vak, als counselor/coach én ik ben autodidact beeldend kunstenaar. Als kind wist ik het wel. Net als wij allemaal lieten we ons het afleren: in de pas lopend, dat wat anderen van ons verwachtten was belangrijk.


Momenteel bestaat mijn kunstwerk, mijn kunstzin uit Keramiek. Handvormen vanuit klei.

Disciplines als schilderen, vilten en andere textielvormen zijn op de achtergrond aanwezig. Textiel in combinatie met klei ontstaat spontaan. En is weer opgepakt.


Momenteel maak ik de handgevormde en hand-gedecoreerd servies, ... STOER! Zo heet het. Intussen is de keramiekserie uitgegroeid tot servies, na de start in 2014. Het wordt met liefde en aandacht gemaakt, gekocht en besteld tijdens proeverijen, OPEN ATELIER in Schildwolde en op de zorgvuldig gekozen kunstmarkten en kunstexposities.


De KUNSTZIN in de keramiek komt tot uiting in dansende dames, menselijke torsen, verweerde vissenhuiden en andere dier-vormen.

Samen een: STOER keramiek en alle andere zaken die ik aanbied en uitvoer aan geef, zijn samen één! Ze zijn er voor de balans. Hiermee zet ik mijn passie en missie in om mensen hun inzichten te laten herkennen. Zo mag mijn persoonlijke creativiteit hiertoe bijdragen.


De activiteiten vind je in de Agenda van deze website.

Af en toe schrijf ik over mijn belevenissen.

Deze zinnen zijn te lezen in Kunstzinnen, het blog op deze website. (Auch auf Deutsch)

Ook vind je me op Facebook en Linkedin.


Geniet van de informatie op deze website.

Vragen zijn zo gesteld, een afspraak is zo gemaakt.

Laat je niet weerhouden, voel je welkom, ook fysiek!

Vrolijke en kunst-zinnige groet,

Ria Smid

info @ kunstproduct.nl

  1. M.06-53762584 (bellen kan, app is welkom)

Welkom

 

Kunstproduct.nl staat op de (vis)markt: STOER...toont zich in exposities, ligt in de (musea-)winkels,

...verkoopt in de galerie en het atelier aan huis.


STOER wordt gemaakt door Ria Smid, hand-gevormd en -gedecoreerd servies dat harten verovert.Heb jij een leuk idee voor een (h)eerlijke proeverij, of prachtige winkel waar STOER in de verkoop past? Laat het me maar weten.Neem een kijkje in de Agenda of bekijk de Foto’s op deze website.


Volg STOER op FACEBOOK


STOER praat mee, weten hoe? Lees het hier over het bakkie Troost, het Troost-bakkie.
OPEN ATELIER
voel je welkom
Hoofdweg 55, Schildwolde